Vægttab med Nupo – spild af penge?

Som de fleste andre danskere, vil jeg gerne tag et par kilo her i januar måned. December måned har stået på alt for lidt motion, og for meget fed mad og slik. Så vægten står nu på omkring 6kg mere end hvad den plejer at gøre. En del af den ekstra vægt, er selvfølgelig fordi der er ekstra væske i kroppen, og alle sukker depoterne er fyldte. Dette gør også at de første 2 kg vil højst sandsynlig forsvinde hurtigt. Men hvad med resten, hvordan smider jeg dem bedst? Er det ved at bruge kosttilskud som Nupo, Nutrilett, XL-S medical fedtbinder eller andre slanke produkter? Ved hård motion eller omlægning af kosten? Jeg har efterhånden prøvet lidt af hvert, og her er mit bud på hvad der virker, og hvad der ikke virker.

Se også: En hurtig januar slankekur med Nutrilett

Nutrilett og Nupo bar og suppe

Jeg er ikke meget for at indrømme det, men jeg kan faktisk godt lide smagen af disse produkter. En nupo bar smager godt, og mætter også i et stykke. En nutrilett suppe er heller ikke helt dårlig, sammenlignet med mange andre købe supper. Ideen bag Nupo eller tilsvarende produkter, er at du simpelthen tager et eller flere af dine måltider, og skifter ud med deres kalorielette alternativer. Dermed spiser du færre kalorier, og skulle derfor også tabe dig.
Det er en meget nem måde at følge en slankekur på, men det er næsten aldrig nok blot at udskifte et måltid med disse. Udskifter man alle 3 måltider, så syntes jeg at man altid går rundt og er sulten, hvilket heller ikke er optimal. Så risikere man blot at spise lidt ekstra slik og hvad man ellers lige har stående. For mit vedkommende, virker det fint med at udskifte morgen og middagsmaden med Nupo eller Nutrilett varianter. Aftenmads er så mit måltid der stopper sulten og gør jeg ikke sulter om aftenen.
Ved at gøre dette, taber jeg mig omkring 2kg på en måned. Ikke meget, men acceptabelt i forhold til hvor nemt det er.

Se også: Valg af slankekur i Januar

Slankepiller som New Nordic Chili Burn

New Nordic er et relativt nyt brand inden for slankebranchen. Deres Chili Burn produkt, er en slankepiller der indeholder Chili, magnesium og grøn te, som de aktive ingredienser. Jeg har testet produkterne, og med normal mad, har det ikke resulteret i nogen form for vægt tab. Jeg kan forestille mig at de virke, kombineret med andre ting, men alene syntes jeg bestemt ikke var pengene værd.


vægttab med Nupo og Nutrilett

Fedt absorberende produkter som XL-S medical fedtbinder

Disse produkter er lidt specielle, idet de tager udgangspunkt i at du spiser normalt, og i stedet for at øge din forbrænding reducerer de mængden af fedt du optager i kroppen. En god måde at have lidt bedre samvittighed når du spiser en kage, men havde det ikke været nemmere blot at undlade at spise den kage? Spiser man meget fedt, så kan de give en ret fedtet afføring, men i det mindste er det jo så fedt man ikke har optaget i kroppen. XL-S medical fedtbinder virker, men ikke lige så godt som en rigtig slankekur. Gider man ikke at ændre sin kost, så kan XL-S medical fedtbinder være en fin løsning. Men måske burde man starte på dem i December, frem for at vente til i januar, når skaden er sket?

Se også: Hvorfor vælge Nupo?

Der er en masse forskellige slanke produkter på marked, men den bedste slankekur er nu engang motion. Ikke alene smider du dine kalorier på en sund måde, men motion er også med til at opbygge flere muskler. Jo flere muskler du har, jo højrer er din grund forbrænding.

Her er en video, som forklare forskellen på et fedttab og et vægttab. Og hvorfor det ene er bedre end det andet.