Special container – Hvorfor er de så brugbare?

Vi tog her tidligere et kig på nogle få, af de mange løsninger inden for special containere, men dette er et emne som interessere mig en del. Ikke kun fordi jeg selv syntes de er rigtig sjove at ombygge, men også for de er så nemme at arbejde med, at man ikke behøver at være handyman for at ombygge en container. Se også mit gamle indlæg om brugen af containere. De er billige, og du kan faktisk få rigtigt meget ud af en special container.
Lad os prøve at kigge lidt på et par af de lidt mere sjove typer som er lavet ud af en standard model.

Læs også: Kan man erstatte standard løsninger med en special container?

eksempel på et mobilt hjem i en ikke standard container

Mobilt hjem i en container

Jeg har valgt at medtage overstående billede, for at vise at blot fordi man bor i en container, så behøver det ikke at se kedeligt eller grimt ud. Overstående er dog heller ikke en helt standard løsning, da den ikke er baseret direkte på en enkelt eller 2 containere, men man har her blot valgt at bruge siderne fra dem, til at bygge et hjem med. Et ganske nydeligt resultat, men ikke særlig praktisk. Til en løsning som dette ville det være andre materialer, som kunne klare jobbet bedre og billigere. Derudover har man her heller ikke muligheden for senere at kunne flytte containeren igen efter behov.
Nej så hellere en løsning som denne her.

Læs også: Værd at vide om containerleje

sådan bor man i et containerhjem

Her har man alt den plads man har brug for, og mangler man pludselig et ekstra værelse, så smider man blot en ekstra container på. Men bibeholder samtidig muligheden for senere at flytte sit hjem, hvis man ikke længere ønsker at bo på denne placering. En smart og effektiv løsning på et akult bolig problem, uden at det behøver at koste en formue.

Læs også: Hvor kan man leje en container?

hjemmelavet salgsbod til gør det selv manden

Mobil salgsbod

En anden praktisk løsning, som også nemt kan laves med en special container, er en mobil salgsbod. Her træder fordelen ved at benytte sig af containere rigtigt i sin kraft. Du får en meget billig salgsbod eller messestand, som tåler alt slags vind og vejr. Samtidig er den utrolig nem, lige at smide på en lastbil og flytte til en ny placering, skulle behovet for dette opstå.
Derudover gør det jo bestemt heller ikke noget at den ser ret sej ud, og at man helt sikkert score en masse gratis opmærksomhed pga. sin kreative løsning. Se mere her på vores Forside
Disse mobile salgsbode, er efterhånden også begyndt at vinde en del frem her i Danmark. Både hos gør det selv typerne, men også større containerfirmaer som DC Supply A/S har dem i sit sortiment inden for containerudlejning.

Som du kan se, så er der faktisk en del forskellige muligheder inden for disse special løsninger. Ikke alene kan de for nogle erstatte et standard hjem, men også bruges til praktiske formål som en salgsbod, en skurvogn en udstillings pavillon og meget mere. Nogle firmaer tilbyder endda at du kan leje eller købe et mobil container køkken. Ja det er næsten ingen grænser for hvad folk bygger ud af disse enheder efterhånden.

Her er en lille video om et ungt par, som har valgt at bygge deres hjem ud fra en standard 20 fods container. Et spændende projekt udført af nogle dygtige mennesker.