Container – hvad kan de bruges til?

mobil skurvogn fra dcDe fleste af os kender de almindelige skibs containere eller affalds containere, men er i også klar over at en container faktisk også kan bruges til en hel del andet?
Forleden var jeg til et virksomheds arrangement hvor hele arrangementet blev afholdt i en container, noget de kaldte en container pavillon, der til var så et køkken som også var i en container, et så kaldet mobil køkken. Ved siden af hvor de var i gang med ombygninger på deres nye bygning var endnu en container, en så kaldet skurvogn container. Jeg syntes det var super imponerende at de efterhånden kan levere alt hvad der er nødvendigt for et større arrangement i container moduler.
Men lad os prøve at se lidt nærmere på de forskellige modeller eller moduler og se hvad de er baseret på.

Skurvogn container

En skurvognscontainer har cirka samme størrelse som en skibscontainer, men er indrettet til at kunne benyttes på samme måde som en almindelig skurvogn, f.eks. som opholdsrum mens man er ved at bygge eller renoverer noget. Den er nem at transportere og bortskaffe igen og optager minimal plads. Fordel ved disse frem for en almindelig skurvogn af at de kan kobles sammen så man får lige netop den plads man har behov for, i stedet for at have 2-3 skurvogne stående i nærheden af hinanden. Se mere om dette inde på http://www.nhs-container.dk/findes-der-special-loesninger-til-container-syv/

Container Pavillon

Står man og skal holde fest ude og ikke rigtigt syntes at det er vejr til et telt eller teltet skal være så stort at det bliver for dyrt at leje, så er en container pavillon en fremragende løsning. Lige som med skurvogn containeren kan du placerer flere styk sammen og dermed få lige præcis den plads du har behov for og kan så efterfølgende holde din fest eller arrangement i læ og tørvejr, selv med det værste uvejr uden for. (dog med måde, vi så jo hvordan det gik da Bodil kom et smut forbi Danmark!)

Mobil køkken

Et mobilkøkken er efter min mening helt genialt, står du ud og skal sørger mad til mange personer er det ikke altid man lige har et professionelt køkken til rådighed. Det får du med et mobil køkken. Ikke nok med det er nemt at transportere og placerer lige hvor du har brug for det, det kommer fuld ud installeret med alt det køkkenudstyr som du har brug for når der skal laves mad til masser af personer som f.eks. til en vejfest eller forretnings arrangement. Det helt smarte ved et sådan mobilkøkken er at det nemt kan kobles sammen med f.eks. en container pavillon eller skurvogn og man dermed får en komplet enhed der kan bruges til flere forskellige typer af begivenheder. En praktisk og smart løsning til dit, der har behov for at lave en masse mad, hvor der ellers ikke er faciliteter til det. Jeg er en fan.

Jeg håber du fik lært lidt nyt i dag også og fik øjnene op for muligheden i en container og dermed svar på spørgsmålet – Container – hvad kan de bruges til? Det ved du så nu og selvom du måske ikke lige står og mangler en, er det rart at vide disse ting hvis man nu lige pludselig står og har behov for en sådan løsning. Mulighederne er mange hvis man blot er lidt kreativ.

Men tag ind se mulighederne for dig selv her på http://www.dc-supply.dk

Andre har også været ret kreative når det kommer til ombygning af containere, se f.eks. nogle af eksemplerne her på denne video: